کیک پرتقال و نارگیل
جمعه, ۵ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۰۴ ب.ظ
- سلام علیکم.
- بالاخره بعد از عمری یه بویی از مطبخ ما هم بلند شد.
- مواد لازم:
- آرد سفید 1پیمانه سر صاف
-
- شکر نصف پیمانه
-
- آب ولرم یک چهارم پیمانه
-
- روغن مایع 1 پیمانه سر خالی
-
- آب پرتقال یک چهارم پیمانه
-
- تخم مرغ 4 عدد
-
- پودر نارگیل 1 پیمانه سر خالی
-
- وانیل یک سوم قاشق چایخوری
-
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر صاف
-
- رنده پوست پرتقال 1 قاشق مربا خوری
-
- طرز تهیه :
- سفیده و زرده تخم مرغها را از هم جدا کرده و سفیده ها را با نصف از وانیل و نصف ازشکر بزنید تا کاملاً فرم بگیرد .
-
- زرده ها را با مابقی شکر و وانیل بزنید تا سفید و کشدار شود، آب را کم کم اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید .
- سپس رنده پوست پرتقال را بیفزایید و مواد را برای 1 دقیقه دیگر بزنید .
-
- آب پرتقال و روغن را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کرده، یک دور هم بزنید
-
- آرد و بیکینگ پودر الک شده را در 2 یا 3 مرتبه به مواد افزوده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید و در نهایت سفیده فرم گرفته و پودر نارگیل را به مواد بیفزایید و آرام با لیسک هم بزنید .
-
- . مواد را در قالبی که قبلاً با کره نرم شده چرب کرده و آرد پاشیدهاید، بریزید
-
- قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت گذاشته تا پخته شود، بعد از سرد شدن از قالب خارج کرده، به دلخواه تزیین نموده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
-
- حتما امتحان کنید٬ خیلی کیک ترد و خوش عطری میشه. شیرین کام باشید.
- ۹۲/۰۷/۰۵
دستت طلا حتما امتحان میکنم