پای نارنگی یا دست پرتقال؟!!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان.
یک سری کیک ها هستند که با نام «پای» معروف شدند مثل : پای سیب ٬ پای پرتقال٬ پای موز و...
امروز براتون دستور پخت «پای نارنگی» رو گذاشتم که امیدوارم استفاده کنید.
مواد لازم :
آرد: 2پیمانه
شکر: 1پیمانه
تخم مرغ: 3عدد
خامه: 100گرم
کره: 3ق سوپخوری
پودر نارگیل و پسته: چند قاشق(به دلخواه)
بکینگ پودر: 1ق چایخوری
نارنگی: به میزان لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو توی ظرفی آنقدر هم بزنید تا کاملا صاف بشه. بعد کره آب شده و بکینگ پودر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا گلوله ایجاد نشه و آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و همچنان که اضافه می کنید هم بزنید.
حالا شکر و خامه رو اضافه کنید و بعد خمیر را توی یه دستمال تمیز بذارید و یک ساعت استراحت بدید.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و یه قسمت رو کف ظرفی که چرب کردید (ظرفی ساده نتخاب کنید تا کیک خیلی قطور و در نتیجه خام نشه) پهن کنید و نارنگی رو که به دلخواه خورد کردید٬ روی اون بچینید و قسمت دیگه ی خمیر رو روی اون بریزید. آخر کار هم پودر نارگیل و پسته خورد شده رو روی اون بپاشید.
فر را از قبل گرم کنید و روی درجه حرارت متوسط و حدود40 تا 45 دقیقه اجازه بدید تا پخته بشه.
نارنگی های خونه مون تموم شده بود واسه همین من از پرتقال استفاده کردم!! حالا نمیدونم این کیک «پای نارنگی» هست یا «دست پرتقال» !!!!!!!!!
نوش جان
التماس دعا